Mitä todellisuus on?

Saanko sen mitä haluan vai sen mitä todellisuudessa tarvitsisin?

Keskiviikko 1.4.2020 klo 8.17 - R.J.

Kun koen tarvitsevinani jotain, niin onko se totta ja ymmärränkö itse mikä minun tarpeeni todellisuudessa on?

Teen kuitenkin päätöksen siitä miten ajattelemani tarve tulee hoidetuksi!

Onko lopputulos se mikä pitäisi? Siis loppujen lopuksi pitää kysyä varmuuden vuoksi että olenko saanut sen mitä todella tarvitsen vai sen millä luulin tarpeeni tulevan täytetyksi!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: oma tarve, luulo tarpeesta, todellinen tarve

Tarvitsemme vain rakkautta! (All we need is love!)

Tiistai 26.12.2017 klo 21.29 - Raimo Julkunen

Saimme kotiimme joululahjaksi huoneentaulun, jossa lukee "All we need is love!" Olen nyt sitä katsonut muutamana päivänä ja se tuntui todelta. Minä ja kaikki muut etsimme ja perustamme elämisemme siihen, että "saamme rakkautta". Näinhän ajattelemme.

Tänään luin sen ajatuksen taas! Se liittyi minuun ja kulki päivän mukanani ja lopulta se avautui uutena! - muuntunut ajatus kuuluu: All we have is love! 

Kaikki se mitä meillä todella on, on rakkautta! Kun sen oivallamme on meillä aina mukanamme se mihin voimme olemisemme rakentaa. Nähdessämme sen oikein on meillä koko ajan kaikki se mitä tarvitsemme! Muuta emme oikeastaan tarvitse koska sitä ei oikeasti ole edes olemassa - vain rakkaus on olemassa- muu mitä kuvittelemme näkevämme ja kokevamme on vain oman mielemme illuusiota.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: tarve, välttämätön, omistaminen, oleminen, elämisen kokeminen

Small talk! Miksi ja mitä?

Lauantai 13.5.2017 klo 10.59 - Raimo Julkunen

Mihin tarvitsemme small talk'ia?

Jokaisella on tarve kommunikointiin vaikka emme sitä aina tiedosta! Se ilmenee keskusteluna säästä tai muusta helposti lähestyttävästä asiasta, joka todennäköisesti ei juurikaan herätä suuria tunteita. Siis ei pelota kuulla toisen mielipidettä. Tästä voimme jatkaa eteenpäin, vähitellen tunnustellen miten pitkälle uskallamme mennä yhteistä matkaamme!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: tarve kommunikointiin, avaava asia,