Lukupiirit


Elämän polku kuljettaa - edessämme on muutto toiselle paikkakunnalle. Niinpä lukupiirien pito loppui osaltamme Hyvinkäällä! Viimeisen piirin pidimme 1.8.2018.

Olemme kiitollisia lukupiireihin osallistuneille, jotkut vuosien ajan! Se on tehnyt kohtaamisistamme sanoin kuvaamattoman antoisia! Olemme olleet toistemme opettajia ja samalla olemme oppineet itsestämme enemmän kuin se muuten olisi ollut mahdollista!!

Jos tuntuu, että haluat keskustella mistä tahansa mieleesi nousevista asioista, voit soittaa tai laittaa sähköpostia! Vastaan puheluihin ja postiin pitäen siten mieltemme yhteyttä yllä!

terveisin Sini ja Raimo


Mitä lukupiiri on?Se on tilaisuus, jossa luetaan kirjaa nimeltä Ihmeiden Oppikurssi tai muita sama-aiheisia julkaisuja. Piirissä keskustellaan lukemisen ja keskustelujen mieleemme nostamista asioista! Niitä ovat erilaiset mielentilat kuten epävarmuus, pelot, odotukset ja ilo mm. Ihmeiden Oppikurssi on itsetuntemuksen kurssi, samalla kun se on itseopiskelukurssi.

Keskustelujen tuloksena parhaimmillaan on ymmärrys, miten on mahdollista lähestyä mielenrauhan tilaa. Samalla aletaan oivaltaa, että jokainen päivämme on kurssipäivä ilman erityistä kurssia.

Katsellessamme kaikkea ympärillämme, näemme kauniita asioita, kukkia, heleitä värejä ja valoa! Samalla esitämme toiveen, että näin voisi olla jatkuvasti!

Se kaikki katoaa ja muuttuu, mutta sitoo meidän huomiomme, estäen meitä tajuamasta meissä olevaa mahdollisuutta mielenrauhan tilaan. Se mitä me näemme ja koemme on heijastusta siitä mikä on mahdollisuutena meissäkin. Siis se toimii muistuttaen meitä valinnasta nähdä enemmän, siis tämän ulkoisen näkemisen lisäksi.