Mitä todellisuus on?

Mitä mielenrauhan tila on?

Share |

Tiistai 18.6.2019 klo 23.45 - R.J.


Miten voisimme harjoitella olemista tilassa, jossa ei tarvitse kantaa huolta, Siis olla olematta huolissaan tai vastuussa jostain. Olla mielenrauhan tilassa! Se voisi onnistua siten, että voisimme ajatella elämämme olevan vain tämä hetki. Hetki ilman eilistä ja ilman huomisen huolia!

Helmikuun lopulla kirjoitin rakkaudesta, joka on lumivalkoinen ("Rakkaus on lumivalkoinen"). Siinä se on – se on se hetki jolloin voin ja osaan olla täysin läsnä itselleni ja siten muille. Se on sitä, koska siinä ei ole odotuksia, ainoastaan oleminen. Se läsnäolo on samalla lahja jokaiselle, jonka siinä tilassa kohtaan. Samalla myös itselleni.

Voisinko ja voisitko kokeilla, miltä tuntuu nyt, loman kynnyksellä aamulla ajatella, että tänään on kaikki mahdollista. Mikään eilinen tai aikaisempi asia ei rajoita sitä mitä tänään voi tapahtua ja tänään voi toteutua! Voin kääntyä vasempaan tai oikeaan sen mukaan miltä tuntuu nyt! Kumpikin suunta on tavallaan oikea. Puuttuu vain jokin ulkoinen syy tehdä valinta! Uskallan olla ilman syytä!

Hyviä kesäpäiviä Sinulle!

Avainsanat: Huoli ja huolettomuus, hetki, läsnäolo, oleminen, kokeilla vapautta,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini